Poëzieworkshop op Nationale Gedichtendag

MIDDELBURG - ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland houdt in samenwerking met schrijfdocente en schrijfster Anna A. Ros en  de nieuwe Middelburgse stadsdichter Anna de Bruyckere een Poëzieworkshop op Nationale Gedichtendag, 25 januari, van  18.45 tot 20.45 uur in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Een tweede workshop wordt gehouden tijdens de Boekenweek op     15 maart. Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.dezb.nl.

Workshops

Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen met een poëtische ziel en een willige pen, die onder begeleiding van ervaren dichters met hun eigen poëzie aan de slag willen gaan. Deelnemers gaan zelf korte gedichten schrijven. Om te beginnen rond het thema ‘theater’ dat dit jaar op Gedichtendag en in de Week van de Poëzie centraal staat.

Lees ook:Schrijflab
Lees ook:Werkt voor Ouderen verzorgt nieuwe cursussen!
Lees ook:ZomerOndernemer!
Lees ook:Conferentie Vrijheid van Ondernemen!
Lees ook:Vrijheid van Ondernemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>