Laatste kans snel internet Hulster buitengebied

 

AXEL - Woont u in de polder en wilt u ook snel kunnen surfen op internet? Kom dan op donderdag 18 januari naar de informatieavond in cultureel centrum De Halle, gelegen aan de Rooseveltlaan 1a in Axel. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.


Lokale werkgroepen en DELTA presenteren die avond nog een keer de mogelijkheden voor snel internet in de Zeeuwse buitengebieden. Uiteraard is er ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Het komt er nu écht op aan: snel internet in de Zeeuwse buitengebieden! Het doel is om verspreid door Zeeland zenders te plaatsen die zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van DELTA. Zo’n zender verspreidt draadloos internet over de Zeeuwse polders. Er is één ‘maar’: per zender zijn voor 1 februari 2018 150 aanmeldingen nodig om ‘m ook echt te realiseren! Meld u daarom snel aan.

Aansluitsubsidie
Wist u dat u bovendien subsidie kunt krijgen? De eerste 245 aanmelders/belangstellenden die een contract afsluiten en aan de criteria voldoen, komen in aanmerking voor een aansluitsubsidie van 200 euro. (100 euro gemeentelijke en 100 euro provinciale subsidie)

Meer weten? Kijk dan op www.heelzeelandbreedband.nl of neem contact op via tel. 0118 -724900 (Economische Impuls Zeeland – de heer D. van der Velde).

Lees ook:Snel internet buitengebieden
Lees ook:Zeeuwse buitengebieden snel internet
Lees ook:DELTA: Snel internet buitengebied
Lees ook:Extra informatiebijeenkomsten internet buitengebied
Lees ook:Snel internet buitengebied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>