Extra informatiebijeenkomsten internet buitengebied

MIDDELBURG - DELTA is van plan om het Zeeuwse buitengebied van snel internet te voorzien. Dat gebeurt met een aantal zenders die het internetsignaal over Zeeland verspreiden. Om die zenders te realiseren zijn er op 1 februari aanstaande 150 aanmeldingen per zender nodig.

De aanmeldingen komen gestaag binnen, maar er zijn er meer nodig om alle zenders te kunnen realiseren. Daarom organiseren DELTA en de lokale werkgroepen drie extra informatiebijeenkomsten:

Maandag 15 januari: Stadskantoor gemeente Goes, M.A. de Ruyterlaan 2, Goes; inloop vanaf 19.00 uur.
Woensdag 17 januari: Gemeentehuis gemeente Veere, Traverse 1, Domburg; inloop vanaf 19.00 uur.
Donderdag 18 januari: De Halle, Rooseveltlaan 1A, Axel; inloop vanaf 19.00 uur.

Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomsten is niet noodzakelijk.

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur met een presentatie over het te realiseren netwerk en de abonnementsmogelijkheden die DELTA biedt voor particulieren en (recreatie)ondernemers. Daarna is er tijd voor het plenair stellen van vragen naar aanleiding van de presentatie. Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een infomarkt waar DELTA-medewerkers al je vragen over dit unieke project kunnen beantwoorden. Je kunt verder kennis maken met het DELTA-aanbod, met de techniek achter het netwerk en je kunt je ter plaatse aanmelden bij ons buitengebied-team.

Direct aanmelden voor snel internet

Heb je geen tijd om één van de informatiebijeenkomsten te bezoeken? Geen probleem! Je vindt alle informatie over dit unieke project ook op onze website. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor deelname door voor één van de abonnementen te kiezen. Je aanmelding wordt pas definitief als we de zenders in jouw buurt ook daadwerkelijk gaan realiseren.

Lees ook:Digitaal kijken zonder smartcard!
Lees ook:DELTA: Snel internet buitengebied
Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Zeeuwse buitengebieden snel internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>