Accon avm breidt lokaal uit met Administratie- en advieskantoor De Hullu & Cornelis BV

HOOFDPLAAT – Het Administratie- en advieskantoor De Hullu & Cornelis BV uit Hoofdplaat is per 1 januari van dit jaar aangesloten bij het netwerk van Accon avm. De integratie betekent voor de advies- en accountantsorganisatie een uitbreiding van de lokale marktpositie in regio Zeeland.

De Hullu & Cornelis BV is al sinds 1953 gevestigd in Hoofdplaat. De organisatie richt zich naast midden- en kleinbedrijf ook op particulieren, voornamelijk in de regio Zuidwest Zeeland. Het Assurantiekantoor van De Hullu & Cornelis BV zal zelfstandig blijven voortbestaan. Huidige cliënten van het administratiekantoor krijgen toegang tot de uitgebreide diensten van Accon avm, maar behouden dezelfde contactpersonen vanuit de vestiging in Hoofdplaat. Marc Pielaet, Administratiekantoor De Hullu & Cornelis BV: ‘Door de gedeeltelijke samenvoeging kunnen de cliënten van ons kantoor gebruik maken van een breder dienstenpakket. Daarnaast biedt het ons meer veerkracht en betere mogelijkheden te investeren in innovatie en automatisering.’

Regionale versterking

De uitbreiding met De Hullu & Cornelis is in lijn met de toekomstvisie van de advies- en accountantsorganisatie om regionale groei en focus te behouden en uit te breiden. Naast extra regiocapaciteit haalt Accon avm hiermee meer branche specialistische kennis in huis, waarmee de kwaliteit van de dienstverlening nog meer gewaarborgd wordt. ‘De regionale aanwezigheid, persoonlijke en korte communicatielijnen als filosofie van De Hullu & Cornelis sluit naadloos aan op de werkwijze van Accon avm. Adviseurs midden in de regio bieden advies op maat, wat van meerwaarde is voor onze dienstverlening’, aldus Peter Feijtel, bestuursvoorzitter bij Accon avm.

Over Accon avm
Accon avm is opgericht in 1917 en als organisatie door de jaren heen uitgegroeid tot een full-service advies-en accountantsorganisatie actief in binnen- en buitenland. Accon avm is een stichting met circa 1.000 medewerkers en ruim 40 bezoeklocaties. Ondernemers krijgen ruimte voor ondernemen dankzij accountancy, agrarisch en MKB bedrijfsadvies, belasting- en subsidieadvies, juridisch advies, personal finance, corporate finance en werkgeversservice. Volg ons ook opFacebook, Twitter en LinkedIn.

Lees ook:Accon avm zet klant in het zonnetje
Lees ook:100-jarige Accon avm laat in Goes wensen van klanten in vervulling gaan
Lees ook:35 miljoen euro voor invoering Participatiewet!
Lees ook:Omroep Zeeland blijft herkenbaar in de regio!
Lees ook:Ervaringen beroerte uitwisselen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>