Middelburgse Nieuwjaarstoespraak

MIDDELBURG -Het gemeentebestuur van Middelburg hield afgelopen zaterdag zijn nieuwjaarsreceptie in het stadhuis. In een volle burgerzaal luisterden de aanwezigen naar de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Harald Bergmann van Middelburg: ls burgemeester van Middelburg kijk ik terug op een mooi en bijzonder jaar. Er is veel gebeurd om 800 jaar stadsrechten te vieren. (…) Wat mij het afgelopen jaar ook is opgevallen, zijn de vele vormen van samenwerking: spontaan sloegen organisaties, soms in combinatie met het bedrijfsleven, de handen ineen en werden zo méér dan de som der delen.

Ik hoop dat ook dát de komende jaren een vervolg zal krijgen. (…) Later dit jaar zijn de eerste evenementen van het landelijke project De Gouden Eeuw. Om deze voor Middelburg ook erg belangrijke periode bij nog meer mensen bekend te maken. (…) En dan heb ik het niet alleen over de goede dingen uit de Gouden Eeuw. Er zitten immers minder mooie kanten aan. Daar wordt daarom ook aandacht aan besteed, zodat een compleet beeld ontstaat van die bijzondere eeuw uit onze geschiedenis.

 

Lees ook:Middelburgse Nieuwjaarsreceptie
Lees ook:Middelburgse Nieuwjaarsreceptie!
Lees ook:Ossenisse wint met nieuw dorpshart
Lees ook:Nieuwe beleidsregels evenementen
Lees ook:Middelburgse burgermeester Koos Schouwenaar vertrekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>