Minder treinen vanwege storm

MIDDELBURG – Vanwege de verwachte zware storm rijdt de Nederlandse Spoorwegen (NS) vandaag, donderdag 18 januari een aangepaste dienstregeling. Naar verwachting rijden er minder treinen op bijvoorbeeld drukke trajecten. Een woordvoerder: “Voor NS en ProRail is het belangrijk dat u zo veilig en betrouwbaar mogelijk kunt reizen met de trein, ook als het slecht weer is. Daarom kiezen we ervoor om de dienstregeling aan te passen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen.

Wat betekent dit voor u?
Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier of elke tien minuten. Ook zijn er aanpassingen op de trajecten tussen Den Haag – Rotterdam – Dordrecht – Breda. Uw reis kan langer duren, soms met extra overstappen en het kan drukker zijn in de trein, vooral tijdens de spits.

Ga goed geïnformeerd op reis! 
Ondanks de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen. De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Wij adviseren u om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl of met de Reisplanner Xtra app.”

Lees ook:Sneeuw op komst? Aangepaste dienstregeling NS!
Lees ook:NS blijft aangepast rijden tijdens winters weer!
Lees ook:Minder treinen vanwege storm!
Lees ook:NS neemt maatregelen vanwege sneeuwval!
Lees ook:NS: Drukke spits verwacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>