Vacatures Zeeuwse Zorg nemen toe

GOES – In de Zeeuwse Zorg zijn in deze periode veel openstaande vacatures van uiteenlopende aard en niveau. Er is voornamelijk behoefte aan Verzorgenden IG niveau 3 en 4, meldt het UWV. Daarom is er dinsdag 23 januari een Zorgmarkt bij het Omnium  in Goes

Om tegemoet te komen aan deze vraag houdtUWV in samenwerking met 6 ouderenzorg instellingen (Allévo, Zorgstroom, SVRZ, WVO Zorg, Ter Weel en Cleijenborch) om 14.30 uur de  Zorgmarkt. De zorginstellingen presenteren zich met een stand en hebben talloze vacatures bij zich. Op deze vacatures wordt tijdens de markt actief gematcht  met de aanwezige werkzoekenden. Voor deze zorgmarkt zijn werkzoekenden uitgenodigd die reeds ervaring hebben in de Zorg, maar ook werkzoekenden die zich willen laten om(scholen) via een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg, d.w.z. 4dagen werken 1 dag naar school). Er worden zeker 100 geïnteresseerden verwacht, die in een ontspannen omgeving in gesprek kunnen met vertegenwoordigers van de zorginstellingen.

Naast de 6 zorginstellingen zijn UWV, het Leerwerkloket Zeeland en HR kenniscentrum ViaZorg aanwezig voor o.a. het actief beantwoorden van vragen over de combinatie leren en werken.

Lees ook:Zeeuwse arbeidsmarkt krapper!
Lees ook:UWV en Landelijke week van de Zorg
Lees ook:John de Wolf, ambassadeur 50plus in Zeeland!
Lees ook:Daling aantal lopende WW-uitkeringen
Lees ook:Arbeidsmarkt Zeeland ontwikkelt zich gunstig: niet iedereen profiteert hiervan al evenveel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>