Zeelandbrug en Oosterscheldekering samen dicht

ZIERKZEE – Zowel de Zeelandbrug als de Oosterscheldekering zijn op de stormachtige donderdagochtend samen voor het verkeer afgesloten. Dat komt zelden voor. Juist nadat de Oosterscheldekering was afgesloten en de Zeelandbrug als omleidingsroute werd ingesteld, kantelden bij de brug 2 auto’s. En moest die eveneens dicht.

Dat heeft voor nogal wat overlast gezorgd.

Lees ook:Zeelandbrug gaat niet meer dicht!
Lees ook:Afsluiting Zeelandbrug!
Lees ook:Zeelandbrug dicht!
Lees ook:Zeelandbrug afgesloten!
Lees ook:Oosterscheldekering afgesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>