Nasleep storm

MIDDELBURG – “Als gevolg van de zware storm die over Nederland raasde, hebben de Nederlandse Spoorwegen (NS) en ProRail afgelopen donderdagochtend het treinverkeer gestaakt”, aldus Hans Peters, de commercieel directeur van de NS. “De storm heeft veel schade aan spoor, bovenleidingen en stations veroorzaakt, die hersteld moet worden voordat er weer treinen kunnen rijden. Het gevolg is dat er vanavond hooguit enkele treinen kunnen rijden.

Wat betekent dit voor u?
We adviseren reizigers om te kijken naar alternatieven voor de trein om naar hun bestemming te reizen. De informatie in de reisplanner is niet verder dan een half uur vooruit betrouwbaar. NS adviseert reizigers de berichtgeving op ns.nl goed in de gaten te houden.

Reisadvies voor morgen
Reizigers moeten er rekening mee houden dat de nasleep van de storm ook morgen, 19 januari, merkbaar zal zijn. NS adviseert reizigers daarom om kort voor vertrek hun reis te plannen op ns.nl of met de Reisplanner Xtra app.

Wij betreuren deze situatie zeer voor onze reizigers, en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Heeft u nog vragen?
We helpen u graag verder. Kijk op ns.nl of stel uw vraag op het NS Serviceforum. U kunt ook contact opnemen via ons @NS_online account op Twitter.” Vrijdagochtend waren er vooral nog problemen bij Eindhoven en Leiden. Op verschillende trajecten waren er minder treinen en in sommige gevallen waren die korter dan gebruikelijk.

Lees ook:Minder treinen vanwege storm
Lees ook:Sneeuw op komst? Aangepaste dienstregeling NS!
Lees ook:NS blijft aangepast rijden tijdens winters weer!
Lees ook:Minder treinen vanwege storm!
Lees ook:NS komt weer met aangepaste dienstregeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>