Doorstart gezamenlijk spreekuur wijkmanager-wijkagent

MIDDELBURG – Onder de naam Wijktijd kunnen inwoners van Nieuw Middelburg op vrijdag 26 januari van 10.00 – 11.30 uur op het spreekuur terecht met vragen, klachten, suggesties of complimenten over hun wijk.

Het spreekuur wordt gehouden in speeltuin “Van Epenpark” aan de Zacharias Jansenstraat 15.

Bij het spreekuur kunnen inwoners vragen stellen aan wijkmanager Henk Huige en wijkagent Roel Kranendonk. Het gezamenlijk spreekuur vindt regelmatig plaats op verschillende tijdstippen om zoveel mogelijk bewoners in de gelegenheid te stellen het spreekuur te bezoeken.

Het spreekuur komt voort uit de samenwerking van gemeente en politie met bewoners om de leefomgeving op het fysieke en sociale gebied te verbeteren en de betrokkenheid van inwoners bij de leefomgeving te vergroten. Gemeente en politie trekken regelmatig samen op in de wijken. Zo worden er bijvoorbeeld in het kader van de inbraakpreventie en verkeersveiligheid eveneens samen acties georganiseerd.

Lees ook:Gezamenlijk spreekuur!
Lees ook:Spreekuur Middelburg-Zuid!
Lees ook:Gezamenlijk spreekuur Nieuw- en Sint Joosland!
Lees ook:Bewonerstijd politie en gemeente!
Lees ook:Avondeditie Wijktijd Zuid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>