Wegafsluiting Kloosterzande

KLOOSTERZANDE - Op het voormalige terrein van aardappelhandel Bas Rijk te Kloosterzande is de nieuwe woonwijk De Singel gerealiseerd. Deze wijk is aangesloten op de achterliggende woonwijk. Er moeten werkzaamheden worden uitgevoerd op die aansluiting. Het gaat om de kruising van de Karel Doormanstraat / Michiel de Ruijterstraat / Jacob van Heemskerckstraat. Daar wordt een verkeersplateau aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt verwijderd en worden klinkers aangebracht. De werkzaamhedenbeginnen  maandag 29 januari en nemen naar verwachting tot en met vrijdag 9 februari in beslag.

In verband met de werken is in de bovengenoemde periode het kruispunt afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Bestemmingsverkeer is wel mogelijk.

Lees ook:Groenendijk Kloosterzande afgesloten!
Lees ook:Groenendijk Kloosterzande afgesloten!
Lees ook:Werkzaamheden Hulster Leharstraat!
Lees ook:Wegafsluiting!
Lees ook:Voegwerk St. Jacobsstraat, Wagenaarstraat en deel Walstraat Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>