Biervliets spreekuur verplaatst

BIERVLIET – “Voor de inwoners van Biervliet organiseren we in februari een spreekuur over de nieuwe manier van afvalinzameling. De datum voor het spreekuur is gewijzigd”, verttelt een Terneuzense gemeentewoordvoerder waarbij Biervloiet hoort.  In plaats van woensdag 7 februari ’s middags, houden we het spreekuur op donderdagavond 8 februari. Iedereen is van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in het dorpshuis in Biervliet. Zet deze datum dus alvast in uw agenda.”

“Inwoners gaven aan het niet zo handig te vinden dat we het spreekuur ’s middags houden, aangezien velen moeten werken. We hebben daarom besloten om het spreekuur op een avond te organiseren. Omdat het dorpshuis ’s avonds niet beschikbaar is, moeten we het in plaats van woensdag 7 februari op donderdag 8 februari organiseren. Heeft u vragen over de nieuwe manier van afvalinzameling of misschien wel suggesties? Spring dan even binnen tussen 19.00 en 20.30 uur in het dorpshuis.

Proef omgekeerd inzamelen
De gemeenteraad van Terneuzen heeft de kern Biervliet uitgekozen voor het uitvoeren van een proef voor afvalinzameling. Eind vorig jaar startten zij met de proef ‘omgekeerd inzamelen’. Dit houdt in dat niet langer het restafval bij hun thuis wordt opgehaald, maar juist de waardevolle afvalstromen plastic verpakkingsafval en lege drankenkartons. Restafval brengen ze naar een verzamelcontainer in de buurt.”

Kijk voor meer informatie op onze website.

Lees ook:Eerste resultaten omgekeerd inzamelen
Lees ook:Gezamenlijk spreekuur Nieuw- en Sint Joosland!
Lees ook:Proef afvalinzameling!
Lees ook:Officiële ingebruikname zijlader!
Lees ook:Proeven met afvalinzameling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>