Schade aan auto: veroorzaker weg

MIDDELBURG – Een automobiliste parkeerde afgelopen zaterdagavond laat haar auto op de Middelburgse Bodenplaats in Middelburg. Toen zij om ongeveer 03.30 uur terugkeerde bij het voertuig bleek deze te zijn aangereden. De dader was in geen velden of wegen te bekennen en had ook geen briefje achtergelaten.

De rechterachterkant van de auto was flink beschadigd en haar auto was verschoven. Op de auto zaten rode laksporen.

De politie vraagt de veroorzaker zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844). Ook worden eventuele getuigen gevraagd zich te melden. Dit kan ook via What’s App (06-1220 6007) of, wanneer u liever geen tussenkomst van de politie wenst, via de website van www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000.

Lees ook:Lichtkleurige Alfa Romeo gezocht
Lees ook:“Doorgereden auto is Audi A4″
Lees ook:Inbrekers stelen ook auto
Lees ook:Doorgereden na een ongeluk in Biervliet!
Lees ook:Brand Geersdijk mogelijk aangestoken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>