Veel Terneuzense inbraken

TERNEUZEN - In totaal waren er afgelopen jaar 686 pogingen tot inbraak in de provincie Zeeland. 514 keer lukte het inbrekers om binnen te dringen en 172 keer bleef het bij een poging. Dit blijkt uit een analyse van alarmsysteem Smartalarm, op basis van nationale politiecijfers uit 2017.

Meeste inbraken in Terneuzen

Wat aantallen betreft werden de meeste inbraakpogingen en succesvolle inbraken genoteerd in Terneuzen. In Terneuzen waren er 100 inbraakpogingen, waarvan er 80 ook daadwerkelijk lukten. Ook in Schouwen-Duiveland (69 inbraken) en Middelburg (56 inbraken) waren er relatief gezien veel inbraken.

Slagingspercentages hoogst in Noord-Beveland

Het gemiddelde slagingspercentage bij inbraken is 75% in de provincie Zeeland. Tussen Zeeuwse gemeenten bestaan er echter grote verschillen. Inbrekers in Zeeland zijn het meest succesvol in Noord-Beveland. Hier slagen inbrekers gemiddeld 83 van de 100 keer.

Ook in Tholen (82%), Sluis (81%) en Terneuzen (80%) is er sprake van een hoog slagingspercentage. In Hulst en Schouwen-Duiveland hadden inbrekers het een stuk moeilijker. Hier waren de slagingspercentages 69% procent en respectievelijk 70% procent

Postcodes waar vaak wordt ingebroken

Er is een duidelijke top drie te onderscheiden van postcodes met de meeste inbraken. Postcode 4461 in Goes leidt met maar liefst 22 inbraken. Postcode 4301 in Zierikzee komt met 17 inbraken op een tweede plek te staan en de derde plek wordt gedeeld door postcodes 4335 (Middelburg) en 4695 (Sint-Maartensdijk); met beide 15 inbraken.

Het volledige onderzoek is terug te vinden op: https://www.smartalarm.nl/klantenservice/nieuws/inbraken-zeeland/

 

Lees ook:Minste inbraakpogingen Zeeland
Lees ook:Meeste nachtelijke inbraken tussen drie en vier uur!
Lees ook:Gepakt door gestolen fiets!
Lees ook:Meer gescheiden Zeeuwse mannen
Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>