Gemeentesecretaris Sluis vervangen

SLUIS – “Vanwege gezondheidsredenen is onze gemeentesecretaris Samira de Kievit – Minnaert de komende periode afwezig”, meldt een woordvoerder van de gemeente Sluis.

“Uiteraard betreuren wij dit ten zeerste. Haar herstel zal langere tijd duren. Hoe lang precies, weten we op dit moment nog niet. Om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen, is tijdelijke vervanging noodzakelijk. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft daarom François Lauret (voormalig gemeentesecretaris van Terneuzen) benaderd en hij vervangt Samira de Kievit – Minnaert de komende periode. Het college benoemde hem dinsdag 16 januari per direct tot waarnemend gemeentesecretaris.”

Lees ook:Kernbezoek Sluis!
Lees ook:Tijdelijke verkeersmaatregel
Lees ook:Begroting Sluis 2013: “Nieuw financieel evenwicht!”
Lees ook:Sluis feliciteert Annemiek Jetten met voordracht in Vlaardingen!
Lees ook:Jan Princen gemeentesecretaris Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>