Mannenontbijt bij Polderhuis in Westkapelle

WESTKAPELLE – Het Polderhuis in Westkapelle houdt in 2018 vier keer een mannenontbijt. Dit nieuwe initiatief op zaterdagochtend bestaat uit een ontbijt en een activiteit en is, zoals de naam al zegt, speciaal voor mannen. Vooral mannen met een kleinere sociale kring. Het mannenontbijt is 14 april, 9 juni, 8 september en 10 november.

Veel mannen zijn in deze tijd druk met werk, hobby’s en familie, maar er zijn er ook die minder hobby’s en een kleinere sociale kring rond zich hebben.

Het Polderhuis organiseert dit ontbijt op zaterdagochtend, zodat mannen dit dagdeel een keer op een andere manier kunnen invullen dan gebruikelijk. Na het ontbijt is er nog een activiteit, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van het IJzeren torentje op de dijk van Westkapelle of een presentatie in het Polderhuis over dijkwerk.

Aanmelden Mannen die een keer zelf geen ontbijt willen maken, die het leuk vinden om samen te ontbijten en gezellig met elkaar een activiteit te doen, kunnen zich aanmelden bij het Polderhuis. Mail naar [email protected] of bel 0118-570700. (maximaal aantal deelnemers: 30) De kosten voor het ontbijt bedragen maximaal €8,00 per persoon.

Lees ook:NL Doet in vuurtoren ’t Hoge Licht
Lees ook:Workshop papier maken!
Lees ook:Kampioenendag bij Polderhuis
Lees ook:Vertelmiddag over Wasschappelse zeedijk in Polderhuis Westkapelle!
Lees ook:Westkapelle op de fiets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>