Busregelingen Noord-Beveland

WISSENKERKE - Hoe is het eigenlijk precies geregeld met de busregelingen op Noord-Beveland?

Lijn 31

Lijn 31 is de bus die van Kamperland naar Goes en van Goes naar Kamperland rijdt. De bus doet de kernen Wissenkerke, Geersdijk, Kortgene, de Zandkreekdam bij Kats en de halte bij de stoplichten bij Wilhelminadorp aan.
Om 6.30 uur vertrekt de eerste bus uit Kamperland en om 19.29 uur vertrekt de laatste bus. De eerste bus vanuit Goes vertrekt om 5.51 uur en de laatste bus vertrekt om 18.50 uur naar Kamperland. Voor de actuele dienstregeling kunt u op www.connexxion.nl kijken.

Verbinding (Zierikzee-Goes)

Lijn 132 (Mol-Tol Colijnsplaat)

Lijn 628 (Mol-Tol Colijnsplaat: scholierenlijn)

Lijn 629 (Mol-Tol Colijnsplaat: scholierenlijn)

Verbinding (BurgH – Middelburg)

Lijn  133 (Tunnel Banjaard)

Lijn  633 (Tunnel Banjaard: scholierenlijn)

Verbinding Middelburg – Goes)

Lijn  641 (Tunnel Banjaard, Kamperland, Wissenkerke: scholierenlijn)

Buurtbus (Lijn 593)

De buurtbus rijdt tussen de halte aan de Tol te Colijnsplaat en de kernen Kats, Colijnsplaat en Kortgene. De Buurtbus rijdt vanaf Kortgene van 7:37 / 16:47 en van Kats van 8:02 / 17:127. Ook deze dienstregeling is te vinden via de website van Connexxion.
U kunt gebruik maken van de OV-chipkaart of een los kaartje kopen in de bus. Met een strippenkaart kunt u bij Connexxion niet meer reizen.

Aanvullend openbaar vervoer met de Regiotaxi Oosterschelde

Het reguliere openbaar vervoer rijdt op Noord-Beveland tot 19.00 uur. Alle inwoners van Noord-Beveland kunnen daarom na 19.00 uur en tot 23.00 uur gebruik maken van de Regiotaxi, mits ze hiervoor een vervoerspas in hun bezit hebben. De OV-vervoerspas voor de Regiotaxi is gratis aan te vragen bij de Provincie. Hiervoor dient u gebruik te maken van een aanvraagformulier dat u via de website van Regiotaxi Oosterschelde kunt vinden, www.regiotaxi-oosterschelde.nl.

Lees ook:Bevolkingscijfers Noord-Beveland!
Lees ook:Bevolkingscijfers Noord-Beveland!
Lees ook:Wijzigingen Connexxion
Lees ook:Noord-Beveland schoon!
Lees ook:Noord-Beveland Hartveilig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>