Jarige prinses Beatrix

MIDDELBURG – Prinses Beatrix viert vandaag, woensdag 31 januari, haar 80ste verjaardag. Dat doet ze in besloten kring. Zaterdag 3 feberuari viert ze het in een groter gezelschap in het Amsterdamse Paleis op de Dam. Op de foto Beatrix nog als vorstin op de Middelburgse Markt.

Lees ook:Prinses Beatrix 80 jaar
Lees ook:Gefeliciteerd prinses Beatrix!
Lees ook:Vlaggen voor jarige prinses Beatrix!
Lees ook:Prinses Beatrix jarig!
Lees ook:Kamerlid Albert de Vries bezorgd over duur optrekje Beatrix!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>