Viaducten kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg

NIEUWDORP – In plaats van verkeerslichten komen er drie viaducten op de kruising Sloeweg met de Westerscheldetunnelweg en de Bernhardweg. Vanwege werkzaamheden aan het nieuwe stuk weg is de Bernhardweg West (N254) van maandag 5 op dinsdag 6 februari 2018 (20.00- 06.00 uur), vanaf het viaduct Frankrijkweg bij Nieuwdorp tot aan het bestaande kruispunt met verkeerslichten, dicht voor het verkeer.

Het verkeer vanuit Middelburg, Nieuwdorp en Vlissingen-Oost richting ’s-Heerenhoek, Terneuzen en Goes wordt omgeleid via de Europaweg Oost en de Assenburgweg. Het verkeer richting Middelburg heeft geen last van de werkzaamheden.

De Provincie Zeeland heeft de Tractaatweg BV gevraagd om het laatste deel van het project Sloeweg voor te bereiden en uit te voeren. Boskalis Nederland voert de werkzaamheden uit.

Planning is dat het knooppunt medio 2019 open is voor het verkeer.

Download Kaart omleidingsroute afsluiting Bernhardweg van 5 of 6 februari 2018 (20-6 uur)

Lees ook:Werkzaamheden knooppunt Sloeweg
Lees ook:Werkzaamheden
Lees ook:Uitleg werkzaamheden Sloeweg
Lees ook:Sloeweg dicht!
Lees ook:Wegafsluiting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>