Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen

VLISSINGEN – De Samenwerking Belastingen Walcheren en Schouwen-Duivelandvesrtuurt deze maand  de aanslagen voor de gemeentelijke belastingen. Als u aangemeld bent bij MijnOverheid.nl, dan ontvangt u de gemeentelijke belastingen digitaal in uw Berichtenbox.

MijnOverheid.nl

 

Met deze mogelijkheid wil de gemeente haar digitale dienstverlening verder vergroten, waarbij uw gemak voorop staat. U raakt geen papieren meer kwijt, het is veilig en u kunt alles inzien en betalen wanneer en waar u maar wilt. Iedere keer als u op deze manier post van ons ontvangt, krijgt u automatisch een mailtje. Zo vergeet u nooit meer wat.

Aanmelden

Aanmelden voor de Berichtenbox kan door registratie met DigiD op de website MijnOverheid.nl.

  • Klik op het tabblad ‘Berichtenbox’;
  • Log in met uw DigiD (onderaan de pagina, ‘Ga naar de Berichtenbox’);
  • Vink ‘gemeente Vlissingen’ aan.

Lees ook:Ook gemeentelijke berichten over een verhuizing via MijnOverheid.nl
Lees ook:Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid!
Lees ook:Gemeentelijke belasting digitaal afhandelen!
Lees ook:Verloopt uw reisdocument?
Lees ook:Sabewa: Let op vervaldata

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>