Vleeshal: Show Personality, Not Personal Items


MIDDELBURG - De groepstentoonstelling Show Personality, Not Personal Items leent haar titel van Nora Turato’s gelijknamige performance uit 2017. Deze vijf woorden zijn uit hun oorspronkelijke context genomen en krijgen een nieuwe rol – als titel voor deze groepstentoonstelling met nieuwe en recente werken van Leda Bourgogne, Nora Turato en Evelyn Taocheng Wang. De kunstenaars bewegen zich in hun werk tussen lichaam en geest, terwijl zij machtsverhoudingen, luststructuren en maatschappelijke normen onderzoeken.

Show Personality, Not Personal Items
Leda Bourgogne, Nora Turato, Evelyn Taocheng Wang
Curator: Roos Gortzak
28.01 – 02.04.2018
Vleeshal Markt Middelburg.

Nora Turato’s nieuwste videowerk leaning is the new sitting - speciaal ontwikkeld voor de tentoonstelling in de Vleeshal - zal tijdens Art Rotterdam ook te zien zijn bij de stand van Galerie Juliette Jongma in de Van Nellefabriek.

Voor meer informatie over de tentoonstelling, klik hier.

So You Don’t Get Lost in the Neighborhood #16: Jorieke Rottier
25.02.2018, 14:00 – 15:30
Startpunt: Machinefabriek, Vlissingen

Voor ‘So You Don’t Get Lost in the Neighborhood’ nodigt Vleeshal Zeeuwse kunstenaars uit de rol van kompas op zich te nemen en het publiek mee te nemen naar inspirerende, interessante plekken in Zeeland. Op zondag 25 februari neemt Jorieke Rottier ons mee op een wandeltocht door Vlissingen.

Jorieke Rottier (1992) groeide op in Vlissingen en studeerde in 2016 af aan AKV | St. Joost in Breda. In haar foto’s, tekeningen, teksten en collages probeert Jorieke vergeten materialen en alledaagse zaken een (her)waardering te geven. Daarnaast spelen thema’s als tijd en afzondering een belangrijke rol in haar werk.

Voor meer informatie, klik hier.

Aan tafel met Vleeshal!
23.03.2018, 19:00
Vleeshal Markt

Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert Vleeshal voor de tweede keer een diner in haar Gotische tentoonstellingsruimte. ‘Aan tafel met Vleeshal!’ wordt georganiseerd in het kader van het Vriendenprogramma, ter viering van de Vleeshal en haar achterban. Niet-Vrienden of toekomstige Vrienden zijn ook van harte uitgenodigd. Schuif aan bij het diner voor €40 (Vrienden of toekomstige Vrienden) of €50 (niet-Vrienden).

Aanmelden kan vanaf nu via [email protected]

AGENDA (roteer scherm voor mobiele versie)
25.02, 14:00

04.03, 12:00
10.03, 19:00*

23.03, 19:00
14.04, 17:00

19.04 – 22.04

So You Don’t Get Lost in the Neighborhood #16: Jorieke Rottier, Vlissingen
Gratis rondleiding, Vleeshal Markt
Publieksprogramma Show Personality, Not Personal Items, Vleeshal Markt
Aan tafel met Vleeshal! 
Opening solotentoonstelling Andrea Eva Györi, Vleeshal Markt
Vleeshal POPPOSITIONS

* Dit evenement is verzet van 24 februari naar 10 maart.

Lees ook:Terugblik Nieuwjaarsreceptie De Vleeshal
Lees ook:Activiteiten De Vleeshal
Lees ook:Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’
Lees ook:Steun de Vleeshal Benefietdiner!
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Vleeshal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>