Dode op strand Zoutelande

ZOUTELANDE – Op het strand van Zoutelande is afgelopen woensdagavond een dode aangetroffen. De technische recherche heeft onderzoek gedaan bij het stoffelijk overschot. Daarna is het lichaam vervoerd naar een mortuarium voor verder onderzoek.

Een politiewoordvoerder: “De identiteit van aangetroffen persoon is bij ons vermoedelijk bekend. Betreft niet een van de bekende vermissingen. Nabestaanden worden ingelicht, daarna maken wij pas identiteit openbaar.”

 

Lees ook:Dode in Biggekerkse sloot! UPDATE
Lees ook:Dode door ongeval Sint Philipsland
Lees ook:Auto in de gracht van Zierikzee!
Lees ook:Dode man Westdorpe slachtoffer misdrijf!
Lees ook:De plek (14)…..Hof van Zoutelande, Zoutelande!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>