Energy Battle Zeeland

MIDDELBURG – De finale van de Energy Battle is woensdag 28 februari  in het Auditorium van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7, Middelburg.

De Energy Battle begint om 19.00 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze finale bij te wonen. Het thema van deze Energy Battle is ‘Duurzaam leven zonder aardgas’. Met andere woorden: hoe maak je jouw straat, school, vereniging, wijk of dorp duurzamer zonder aardgas. Energie Zeeland organiseert de Energy Battle, met het doel de jeugd via scholen haalbare ideeën voor energiebesparing en duurzame energie te laten bedenken. Na de voorbereidingen in de lessen vanaf oktober 2017 en de voorrondes in de klas, presenteren finalisten hun ideeën aan publiek, ouders, medeleerlingen, een jongerenjury van HZ-studenten en een deskundige vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van Delta, Provincie Zeeland, ZMf en ZB. De deelnemende scholen zijn Pontes Het Goese Lyceum, locatie Bergweg met twee teams van VMBO 2e klas, Pontes Pieter Zeeman, Zierikzee met een team van 2e klas Havo en Pontes Het Goese Lyceum, locatie Oranjeweg met een team VWO 2e klas en een team VWO 3e klas. De vakjury en de jongerenjury kennen onafhankelijk van elkaar prijzen toe. Meer informatie op www.energiezeeland.nl en www.dezb.nl Energie Zeeland is een digitale etalage over energie; een project van ZB in samenwerking met Provincie Zeeland en ZMf.

Lees ook:Energy Battle en EnergieCafé!
Lees ook:Jongeren Jouw Zeeland jureren tijdens INESPO!
Lees ook:Jongeren adviseren over bruinvissen in de Oosterschelde!
Lees ook:Pontes, het Goese Lyceum aan de slag met versneld vwo!
Lees ook:Exposities in Goese Stadskantoor!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>