Winnaars Vlissingse ronde Nationale Voorleeswedstrijd

VLISSINGEN -  ZB| Bibliotheek Vlissingen hield eerder deze week de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Onder toeziend oog van een deskundige jury, lazen 10 leerlingen voor aan een muisstille zaal.
De jury bestond uit Margreet de Haan (Boekhandel ‘t Spui), Sjef van Wijnen (voorlezer VoorleesExpress Walcheren) en Cindy Kooij (CCXL, theater CineCity). De presentatie was in handen van illustrator Agnes den Hartogh.

De wedstrijd is gewonnen door Jona Lammers (Basisschool Het Kompas, Oost-Souburg), Doortje Ossewaarde (De Tweemaster, Oost-Souburg) en Daniëlle Epskamp (’t Mozaïek, Oost-Souburg).

De drie winnaars van de lokale ronde gaan door naar de Walcherse finale op 7 maart in CCXL in Vlissingen. Hier wordt gestreden om de twee Walcherse tickets voor de provinciale ronde op 7 april 2018 in Middelburg.

De winnaar van de Zeeuwse finale zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de zinderende landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd op woensdag 23 mei 2018 in Schouwburg Amstelveen.

Meer weten over de Nationale Voorleeswedstrijd?
Kijk op: www.denationalevoorleeswedstrijd.nl

www.denationalevoorleeswedstrijd.nl
Wie is de beste voorlezer van Nederland? Jaarlijks doet bijna 50% van alle basisscholen mee aan DNVL. U doet toch ook (weer) mee?

Lees ook:Kwart- en halve finales Nationale Voorleeswedstrijd
Lees ook:Voorleeswedstrijd Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Lise van der Feen voorleeskampioen!
Lees ook:Voorronde voorleeswedstrijd in Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Nina Lenselink en Ellis de Snoo zijn voorleeskampioen van Walcheren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>