Appartementen Goese Diep

GOES – “Zoals u wellicht weet zijn we momenteel volop bezig met de ontwikkeling van het Goese Diep, een uniek gelegen nieuwbouwplan in het havengebied van Goes waar plaats is voor zo’n 70 grondgebonden woningen en 70 appartementen verdeeld over verschillende gebouwen”, meldt een Goese woordvoerder. ” Vier van deze appartementengebouwen zijn voorzien aan de westkant van het Goese Diep, op een mooie plek langs het kanaal.

Reageren vóór 1 maart
Voor de ontwikkeling van de locaties A01, A02 en A03 zoeken wij een partij die deze appartementen voor eigen rekening en risico wil ontwikkelen. Meer informatie hierover kunt u lezen in de ‘Uitvraag Appartementenlocaties’ die u hieronder met diverse bijlagen (over onder andere de voorwaarden en bepalingen) kunt downloaden.

Geïnteresseerde partijen vragen wij uiterlijk donderdag 1 maart aanstaande hun inschrijving in te dienen bij Pieter Wielhouwer, onze verkoper bouwgrond, via [email protected]. Inschrijvingen na deze termijn kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Meer informatie over het hele bouwplan vindt u op deze pagina op onze website.

Document download informatie:

  • Bestanden met de extensie .docx kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: OpenOffice.org
  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader ”

Lees ook:Verkiezingsdialoog
Lees ook:Ontwikkeling Goese Diep en Westerschans!
Lees ook:Evenementenkalender 2017 vastgesteld!
Lees ook:Beeldkwaliteitsplan Goese Poort!
Lees ook:Spektakelstuk Goes-Azië 2017!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>