Borsele verruimt openingstijden

HEINKENSZAND – De openingstijden van het Borsele gemeentehuis en de afspraakmogelijkheden van Burgerzaken zijn vanaf 1 juni verruimd voor een half jaar. De proefperiode vloeit voort uit een onderzoek onder het inwonerspanel.

Uit de raadpleging onder ruim 400 inwoners kwam naar voren dat 80% weet dat de afdeling Burgerzaken sinds 1 januari 2017 alleen nog op afspraak werkt. 70% van de respondenten ervaart dit als positief. 96% van de respondenten die al eens een afspraak had gemaakt, vond het heel makkelijk om een afspraak te maken.

Nieuwe openingstijden

Ook is de panelleden gevraagd naar de afspraakmogelijkheden van de afdeling  Burgerzaken. Hieruit kwam de wens naar voren van een verschuiving in afspraakmogelijkheden van de ochtend naar later in de middag. We stemmen vanaf 1 juni 2018 de mogelijkheden af op die wensen. Hiermee worden ook gelijk de openingstijden van het gemeentehuis verruimd. We hanteren een proefperiode van een half jaar en evalueert de verruiming begin 2019.

De nieuwe tijden vanaf 1 juni 2018 zijn:

Dag Afspraakmogelijkheden Burgerzaken Openingstijden gemeentehuis
Maandag 9:00-12:0014:00-17:30 8:30-17:30
Dinsdag 9:00-12:00 8:30-17:30
Woensdag 9:00-12:0014:00-17:30 8:30-17:30
Donderdag 17:00-20:00 8:30-20:00
Vrijdag 9:00-12:00 8:30-12:30

Afspraak maken

Via onze website kunt u een afspraak inplannen met de afdeling Burgerzaken. Dit doet u door op de website te kiezen voor het product waarvoor u een afspraak wilt maken.

Inwonerspanel

De resultaten van het onderzoek naar de openingstijden, en andere onderzoeken, zijn terug te vinden op www.borsele.nl/inwonerspanel. Inwoners die belangstelling hebben om in de toekomst deel te nemen aan het panel kunnen zich per mail hiervoor opgeven via  [email protected].

Lees ook:Gemeente Borsele meer geopend
Lees ook:Gewijzigde openingstijden en verhuizing Burgerzaken!
Lees ook:Afspraak gemeentehuis!
Lees ook:Niet meer wachten bij Burgerzaken in Borsele!
Lees ook:Beperkte dienstverlening Borselse Burgerzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>