Borselse Woningmarkt

HEINKENSZAND – De gemeente Borselehoudt zaterdag 14 april in Heinkenszand de vijfde editie van de Borselse Woningmarkt. Wat in 2014 begon als een bescheiden en laagdrempelige woningmarkt is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks evenement. Ook de editie van 2017 was weer geslaagd met zo’n 600 bezoekers en ruim 40 gemotiveerde standhouders. De 4 hoofdthema’s op deze woningmarkt zijn:

  • Zorg
  • (Ver)bouwen
  • Energie Besparen
  • Levensloopbestendig Wonen

Op de woningmarkt staat een keur aan standhouders.

Zo zijn verschillende zorgpartijen aanwezig om informatie te verstrekken over e-health, domotica en (zorg)hulpmiddelen. Ook zijn er standhouders die u kunnen informeren over woningisolatie, zonne-energie en warmtepompen. Daarnaast kunt u informatie krijgen over erfpacht en beschikbare opties en kavels binnen de gemeente en alles wat komt kijken bij het (laten) bouwen van een woning.

Bent u benieuwd wat de voorwaarden zijn voor een subsidie in het kader van Dorpsvernieuwing 2.0. en hoe u met deze subsidie onder andere uw woning levensloopbestendig kunt maken? Ook voor deze vragen kunt u terecht!

 

De Borselse Woningmarkt vindt plaats in De Stenge in Heinkenszand. U bent welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur op zaterdag 14 april 2018. Toegang is gratis.

Vragen over deze woningmarkt? Afdeling Grond en Economie (0113)238588

Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Borselse Woningmarkt!
Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Woningmarkt!
Lees ook:Woningmarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>