Geldige kandidatenlijsten ter inzage

HEINKENSZAND – De voorzitter van het centraal stembureau voor de op woensdag 21 maart te houden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente maakt bekend, dat de op vrijdag 9 februari 2018 door het centraal stembureau geldig verklaarde kandidatenlijsten ingevolge het bepaalde in artikel I 17 van de Kieswet, voor een ieder ter inzage zijn gelegd in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand.

Lees ook:Gemeenteraadsverkiezingen Hulst!
Lees ook:28 partijen doen mee aan verkiezingen!
Lees ook:OPA doet mee aan verkiezingen!
Lees ook:Gewijzigde openingstijden en verhuizing Burgerzaken!
Lees ook:Deelnemers gemeenteraadsverkiezingen Reimerswaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>