Hoe werkt gemeente Reimerswaal?

 

KRUININGEN -  Weet u hoe uw gemeente Reimerswaal bestuurlijk in elkaar zit? Een woordvoerder: “Bent u benieuwd naar de plannen van de politieke  partijen of had u altijd al willen speeddaten met gemeenteraadsleden? En hoe kunt u als inwoner eigenlijk de politiek beïnvloeden?

Wij houden dinsdag 20 februari van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Kruiningen een interactieve avond waarin u veel te weten komt en alles kunt vragen over het reilen en zeilen binnen de gemeente. Handig ook ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Aanmelden: vóór dinsdag 13 februari via [email protected] of telefonisch bij afdeling voorlichting 14 0113.”

Lees ook:Dag voor Gedecoreerden in gemeente Reimerswaal!
Lees ook:Aangepaste openingstijden publiekszaken Reimerswaal!
Lees ook:Gastgezinnen watersnoodramp
Lees ook:Dagje met de burgervader mee!
Lees ook:Digitaal aanmelden grofvuilroute gemeente Reimerswaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>