Gecombineerde belastingaanslagen Sabewa

TERNEUZEN – Inwoners uit de gemeente Terneuzen krijgen eind deze maand de belastingaanslag. Dit is een gecombineerde aanslag. Zowel de gemeentelijke belastingen als de waterschapsbelastingen staan op de aanslag.

Aanslag in Berichtenbox of op de mat
Als u bent aangemeld voor de Berichtenbox van MijnOverheid voor Sabewa Zeeland, dan ontvangt u de aanslag alleen digitaal in de berichtenbox. Als u niet bent aangemeld voor de berichtenbox, dan ontvangt u de belastingaanslag per post. De Berichtenbox vindt u op mijnoverheid.nl. U kunt daar inloggen met uw DigiD-inlognaam en –wachtwoord. Onder Instellingen vinkt u aan van welke organisaties u digitale post wilt ontvangen. Ook kunt u aangeven of u een melding per e-mail wilt ontvangen op het moment dat er een nieuw bericht in de Berichtenbox is geplaatst. In het menu-onderdeel Berichtenbox vindt u de correspondentie van de aangevinkte organisaties.

Heeft u vragen?
U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met Sabewa Zeeland of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Op de website sabewazeeland.nl kunt u ook informatie en formulieren vinden. Op het aanslagbiljet staat een nadere toelichting over de bereikbaarheid per e-mail en telefoon.

Betaling 
De betaling van de termijnbedragen regelt u zelf door een automatische incasso af te geven of door het bedrag over te maken vóór de genoemde vervaldata. De vervaldata staan rechtsboven op het aanslagbiljet. Bij een automatische incasso wordt het bedrag in 9 termijnen afgeschreven. De afschrijving gebeurt aan het eind van de maand, startend in maart. Het gehele bedrag is dan eind 2018 volledig betaald.

Kwijtschelding 
Als u recht hebt op automatische kwijtschelding, dan ziet u dit op de aanslag. Achter de belastingsoorten waarvoor kwijtschelding verleend wordt, staat een bedrag van € 0.

Rechtstreeks contact taxateur 
Bent u het niet eens met de WOZ-waarde? U kunt uw vragen over het tot stand komen van de WOZ-waarde rechtstreeks stellen aan de taxateur via tel. 088-9995800, kies vervolgens voor optie 2 Waarderen.

Lees ook:Belastingaanslag Sabwea!
Lees ook:Belastingaanslag niet ontvangen? Check uw berichtenbox
Lees ook:Belastingaanslagen komen
Lees ook:Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen!
Lees ook:Automatische incasso, betaling en bezwaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>