Leuke Dingen Doen Middag bij het Polderhuis

WESTKAPELLE – Het Polderhuis in Westkapelle houdt woensdag 21 februari een Leuke Dingen Doen Middag. Kinderen kunnen allerlei leuke dingen doen, zoals nestkastjes maken, vuurtorens beschilderen en een spelletjesplein.

Van 13.00 uur tot 16.30 uur staan vele vrijwilligers klaar met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Nestkastjes maken, windhangers maken, grabbelton… en buiten is er een spelletjesplein. Ook kunnen kinderen als echte kunstenaars aan de slag. Ze kunnen vuurtorens beschilderen die ook nog eens geëxposeerd mogen worden in vuurtoren ‘t Hoge Licht zelf.

De vuurtoren ‘t Hoge Licht is deze middag ook te bezoeken van 13.00 tot 16.00 uur

Lees ook:Leuke Dingen Doen middag bij het Polderhuis!
Lees ook:Zeeansicht!
Lees ook:Kinderen worden zendamateurs in vuurtoren Het Hoge Licht
Lees ook:NL Doet in vuurtoren ’t Hoge Licht
Lees ook:Westkapelle op de fiets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>