Valentijnsdag

MIDDELBURG – Bent u al verrast door uw (geheime) Valentijn? Het is vandaag, woensdag 14 februari Valentijnsdag. Dus grote kans dat u verrast bent, of wordt met rode rozen, gebak, bonbons of iets anders moois of lekkers. Ook een mooie lieve kaart van een onbekende aanbidder of aanbidster in de brievenbus kan zomaar bij u van toepassing zijn.

Lees ook:Het is weer Valentijnsdag! + film
Lees ook:Hoera het is mijn (dieren)dag vandaag!
Lees ook:Houden Zeeuwen van Valentijnsdag?
Lees ook:En wat geeft u aan uw liefje op Valentijnsdag?
Lees ook:Wanted! Welk stuk stuurde mij die Valentijnskaart?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>