Dubbele Poort gesloten voor inrijdend verkeer

HULST – De Dubbele Poort in Hulst is sinds afgelopen  woensdag afgesloten voor het inrijdend verkeer. Deze afsluiting heeft te maken met de bruggen die zijn geplaatst in het kader van de Vestingcross.

Op zondag 18 februari 2018 vindt de Vestingcross plaats in en om de Vestingwerken van Hulst. Voor, tijdens en na het evenement zijn diverse verkeersmaatregelen van kracht.

Vandaag is echter besloten – uit oogpunt van verkeersveiligheid – de reeds eerder aangekondigde verkeersmaatregelen uit te breiden. Dit houdt in dat de Dubbele Poort vanaf woensdagmiddag
14 februari 2018 wordt afgesloten voor het inrijdende verkeer. Dit om de verkeersveiligheid voor voetgangers te garanderen. Het verkeer kan de stad nog wel uitrijden via de Dubbele Poort. Voetgangers kunnen de stad via de poort wel in. Fietsers dienen ter plaatse af te stappen.

Zoals reeds aangekondigd is het gedeelte van de Tivoliweg gelegen tussen de Glacisweg en de Dubbele Poort op zaterdag 17 februari 2018 – vanaf 7.00 uur – volledig afgesloten. Verkeer kan dan de stad niet meer in- en uitrijden via de poort. Deze wegafsluiting blijft van kracht tot en met maandag 19 februari 2018 – omstreeks 16.00 uur.

Glacisweg ook afgesloten
De Glacisweg te Hulst is momenteel ook reeds afgesloten voor het verkeer. Dit betreft het gedeelte gelegen tussen de Zandstraat en de Zoutestraat. Deze afsluiting is van kracht tot en met dinsdag 20 februari 2018. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Alle verkeersmaatregelen
Alle wegafsluitingen en parkeerverboden in het kader van de Vestingcross.

Informatie
Nadere informatie over de Vestingcross kunt u vinden op www.vestingcross.nl.
Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met het team Communicatie, bereikbaar via tel. 14 0114.

 

Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Vestingcross
Lees ook:Hulst beperkt bereikbaar voor vrachtverkeer
Lees ook:Rotonde is rond, maar nog niet klaar!
Lees ook:Zondag vestingcross!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>