Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen ondertekenen Interbestuurlijk Programma

MIDDELBURG -  De Rijksoverheid, gemeenten, provincies en waterschappen zijn gekomen tot een Interbestuurlijk Programma (IBP) dat afgelopen woensdag in het overhedenoverleg wordt bekrachtigd. Ook Zeeland doet dus mee.

Aan de Regietafel Interbestuurlijk Programma is de afgelopen tijd gesproken door een afvaardiging van het kabinet en vertegenwoordigers van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), het Interprovinciaal Overleg (IPO) en de Unie van Waterschappen (UvW) over een gezamenlijke aanpak van maatschappelijke vraagstukken die de verschillende bestuurslagen overstijgen, bijvoorbeeld op het gebied van het sociaal domein, duurzame economische groei, energie en klimaat en mobiliteit.

Lees ook:Decentrale overheden geven informateur boodschap voor klimaatbeleid
Lees ook:Green Deal Energie!
Lees ook:Zilveren ECO XXI vlag voor gemeente Goes!
Lees ook:Walcherse gemeenten samen vooruit in sociaal domein
Lees ook:Vacatures Adviesraad Sociaal Domein Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>