Expositie Watersnoodramp

KRUININGEN -In de hal van het gemeentehuis van Kruiningen is een expositie over de Watersnoodramp. Deze tentoonstelling kunt u bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. In de tentoonstelling ziet u foto’s, kopieën van kranten uit de tijd van de ramp, (ooggetuigen)verslagen, een aantal objecten die met de ramp te maken hebben (in het vitrinekastje) en een film met onder andere 2 interviews van mensen die vertellen wat zij tijdens de ramp hebben meegemaakt.

Neem vooral een kopje koffie of thee en neem plaats in de ‘huiskamer’ uit 1953.

Lees ook:Mantelzorgers bijeen
Lees ook:Expositie Vlissings gemeentearchief over stormvloeden!
Lees ook:“Afscheidsfeest Beatrix tijdens herdenking Watersnoodramp is schandalig”
Lees ook:Expositie van herdenkingslappen over de Ramp
Lees ook:Goedemorgen! Kopje thee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>