Koningin Maximahof in Wemeldinge

WEMELDINGE – Een nieuwbouwwoning blijft populair, ook in Wemeldinge. Daarom heeft de gemeente Kapelle een overeenkomst gesloten met de Zeeuwse Projectbouwmij Fraanje B.V. voor het ontwikkelen van het Koningin Maximahof.

Dit is het gebied van het voormalig sportveld aan de Bonzijweg met het aangrenzend bedrijventerrein aan de Oranjeboomstraat. In de komende jaren worden hier maximaal 50 woningen gebouwd. Dit wordt een mix van vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en levensloop woningen. Het Koningin Maximahof wordt een nieuw woongebied zonder aardgas.

Vanaf donderdag 15 februari 2018 is het uitwerkingsplan voor deze ontwikkeling te raadplegen. De officiële publicatie hiervan staat bij de bekendmakingen in deze uitgave van De Scheldepost. Op dinsdag 6 maart 2018 is er tussen 19.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in De Wemel, Dorpsplein 1 te Wemeldinge. Dan kunt u het ontwerp uitwerkingsplan bekijken en een toelichting hierop vragen.

Lees ook:Fraanje BV tekent voor ontwikkeling van woningbouwlocatie Wemeldinge
Lees ook:Koningin Beatrix op Koninginnedag naar Wemeldinge
Lees ook:Zuidhoek 3
Lees ook:37.000 mensen zien koningin in Middelburg en Wemeldinge
Lees ook:Altijd wat te beleven in Wemeldinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>