Minderjarigen aan de hasj

MIDDELBURG – De politie arresteerde zaterdag rond 00.30 uur op het Geerepad twee minderjarige verdachten uit Middelburg, omdat ze hasj bij zich hadden.

De politie surveilleerde van vrijdag op zaterdag in de omgeving van het Geerepad. Er liepen drie jongens bij een portiek weg. Agenten roken hasjlucht en hadden het vermoeden dat ze drugs bij zich hadden. Een 17-jarige verdachte had drie brokken vermoedelijk hasj bij zich. De andere 17-jarige verdachte had ongeveer 5 gram vermoedelijk hasj bij zich. Een 18-jarige man uit Middelburg overhandigde de resten van een joint. Hij werd niet aangehouden. De politie sloot de twee minderjarige verdachten in.

Lees ook:Vermoeden drugshandel
Lees ook:Drugsbelgen gepakt in Goes
Lees ook:Meisje sexueel uitgebuit!
Lees ook:Internationale drugsactie!
Lees ook:Drugs in woning gevonden: 5 mannen gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>