Mooiste Tholense foto?

THOLEN – De winter is terug in het land. “Daarom zijn wij op zoek naar de mooiste winterse plaatjes uit de gemeente Tholen. Heeft u een mooie winterse foto gemaakt in onze gemeente? Doe dan mee met de fotowedstrijd Winters Tholen en maak kans op een VVV-cadeaukaart t.w.v. € 25,-.”, meldt een woordvoerder van de gemeente Tholen. “U kunt t/m maandag 26 februari uw mooiste foto´s insturen via dit formulier.

Winnaars

De drie winnende foto’s worden uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum bekend gemaakt. Heeft u vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, dan kunt u contact opnemen met het cluster Communicatie via tel. 14 0166 of via e-mail: [email protected].

Voorwaarden

Als u meedoet met de fotowedstrijd, gelden de volgende voorwaarden:

  • Alleen inwoners van de gemeente Tholen mogen deelnemen;
  • Deelnemers mogen maximaal twee foto’s insturen;
  • Alleen foto’s die zijn aangeleverd via dit formulier, worden in behandeling genomen;
  • De foto’s moeten gemaakt zijn in de gemeente Tholen;
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in .JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
  • De foto´s mogen maximaal 2 jaar oud zijn;
  • Medewerkers van de gemeente Tholen zijn uitgesloten van deelname;
  • De gemeente Tholen kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden. Hier kunnen verder geen rechten aan worden ontleend. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, social media etc.;
  • Bij de fotografie van personen, moeten deelnemers hen vooraf toestemming vragen voor publicatie van de foto’s.”

Lees ook:Fotowedstrijd Tholen!
Lees ook:Fotowedstrijd voor gemeentegids Tholen!
Lees ook:Fotowedstrijd Tholen
Lees ook:Fotowedstrijd!
Lees ook:Coverfotograaf Tholen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>