Belastingaanslagen komen

HULST – De belastingaanslagen worden eind deze maand weer verstuurd. De aanslagen bestaan uit de waterschaps- en gemeentelijke belastingen. SaBeWa Zeeland verstuurt de aanslagbiljetten namens het waterschap Scheldestromen en de gemeente Hulst. Op de enveloppen staat vermeld dat er een belastingaanslag in zit.

Wie (nog) geen machtiging voor automatische incasso heeft afgegeven, vindt een machtigingskaart bij de aanslag. Inwoners die eerder al toestemming gaven voor een automatische incasso en dit op het aanslagbiljet ook zien staan vermeld, hoeven niets te doen. Deze automatische incasso blijft gelden.

Wie kiest voor automatische incasso, betaalt het bedrag in negen termijnen. De afschrijving gebeurt aan het einde van de maand, van maart tot en met november. Zo is eind november 2018 het hele bedrag verrekend.

Degene die geen automatische incasso hebben, moeten de belastingaanslag voldoen in twee termijnen binnen drie maanden. De eerste termijn vervalt aan het eind van de maand volgend op de dagtekening van de belastingaanslag. De daaropvolgende betalingstermijn vervolgens twee maanden later.

Als u recht hebt op automatische kwijtschelding, ziet u dit op de aanslag. Achter de belastingsoorten waarvoor kwijtschelding wordt verleend, staat dan een bedrag van nul euro.

Voor meer informatie kunt u terecht bij SaBeWa Zeeland bereikbaar op tel. 088-9995800. Ook vindt u meer informatie op de website van Sabewa.

Bent u het niet eens met de WOZ-waarde op de aanslag? Vragen hierover kunt u rechtstreeks stellen aan de taxateur op tel. 088-9995800 (kies optie 2: waarderen).

 

 

 

Lees ook:Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen!
Lees ook:Belastingaanslag op de mat!
Lees ook:Gecombineerde belastingaanslagen Sabewa
Lees ook:Kwijtschelden belastingen
Lees ook:Belastingaanslagen Sabewa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>