Afval apart in Vlissingse wijken

VLISSINGEN -  In delen van het Vlissingse Lammerenburg en Rosenburg krijgen bewoners een 3e container voor plastic verpakkingen en drank- en zuivelpakken. Wethouder Elliott geeft op 26 februari om 19.30 uur in Speeltuin Lammerenburg uitleg over de nieuwe afvalinzameling in Rosenburg en delen van Lammerenburg.

Bewoners uit deze wijken zijn van harte welkom op deze informatieavond. Graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Let op! Woont u in Lammerenburg in één van de volgende straten dan woont u niet in het proefgebied: Strandwal, Golfslag, Duinpan, Zandplaat, Paalhoofd en Vloedlijn. Zie voor meer informatie de projectpagina.

Lees ook:Overval in Vlissingse wijk Lammerenburg
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst Opslaan in de Cloud
Lees ook:Asfaltreparaties Vlissingen!
Lees ook:Bezuinigingen sport!
Lees ook:Netwerkbijeenkomst ondernemers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>