Meisje gewond bij aanrijding

TERNEUZEN – Een 17-jarig meisje uit Terneuzen is afgelopen maandag in haar woonplaats op haar fiets aangereden door een auto en daarbij gewond geraakt. Een politiewoordvoerder: ” We zoeken getuigen van deze aanrijding.

Die avond rijdt het meisje met haar fiets op de kruising Axelsedam/Schuttershofweg in Terneuzen. Omstreeks 20.55 uur wordt zij daar aangereden door een auto. Zowel de bestuurder van het voertuig als het meisje kunnen niet vertellen wat er precies gebeurd is. Daarom willen wij graag spreken met mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Het meisje is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens voor verdere behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.”

Hebt u informatie?

Mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren kunnen zich melden bij de politie via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018041633).

Lees ook:Politie zoekt getuigen Vlissingse aanrijding
Lees ook:Meisje aangereden in Terneuzen!
Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Aanrijding nabij Nieuwerkerkse supermarkt!
Lees ook:Aanrijding en mishandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>