Werkzaamheden Scheldewijk

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen start 26 februari met het verwijderen van oude kabels, leidingen en oude riolering op Scheldekwartier noord tussen de Paul Kruggerstraat, de Koningsweg en de Van Dishoeckstraat. Dit als voorbereiding op de bouwwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen naar verwachting in december 2018 worden afgerond. Het werk wordt opgesplitst in een aantal deelfasen.

De Scheldewijk is onderdeel van het Scheldekwartier. Alle werkzaamheden op het Scheldekwartier vindt u op de pagina Projecten.

Broedende meeuwen

De Scheldewijk is een broedplaats voor meeuwen. Daarom is er voor gekozen om het werk in fasen op te splitsen. Om er voor te zorgen dat de meeuwen niet gaan broeden in het werkterrein, loopt er iedere dag een man met een hond rond om de meeuwen uit het werkterrein te houden. Buiten het werkterrein kunnen de meeuwen ongestoord broeden. Deze methode van uitvoering is in samenspraak met de provincie tot stand gekomen.

Lees ook:Goese meeuwenoverlast
Lees ook:Werkzaamheden Scheldekwartier Noord!
Lees ook:Vlissingen failliet door (nog) niet bouwen van Scheldekwartier?
Lees ook:Bouwactiviteiten Scheldekwartier!
Lees ook:Werkzaamheden Hulst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>