Activiteiten De Vleeshal

VLISSINGEN – De Vleeshal houdt de komende periode verschillende activiteiten op Walcheren.

So You Don’t Get Lost in the Neighborhood #16: Jorieke Rottier
25.02.2018, 14:00 – 15:30
Startpunt: Machinefabriek, Vlissingen

Aanstaande zondag neemt Jorieke Rottier (1992, Vlissingen) ons mee op een wandeltocht door Vlissingen. Rottier groeide op in Vlissingen en studeerde in 2016 af aan AKV | St. Joost in Breda. In haar foto’s, tekeningen, teksten en collages probeert zij vergeten materialen en alledaagse zaken een (her)waardering te geven. Daarnaast spelen thema’s als tijd en afzondering een belangrijke rol in haar werk. Speciaal voor SYDGL maakte Rottier de publicatie Fragments of Solitude, die zij tijdens de wandeltocht zal uitdelen aan de deelnemers. Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Er zijn nog een paar plekken voor a.s. zondag beschikbaar! Geef je snel op via[email protected].

Aan tafel met Vleeshal!
23.03.2018, 19:00
Vleeshal Markt

Op vrijdag 23 maart 2018 organiseert Vleeshal voor de tweede keer een diner in haar Gotische tentoonstellingsruimte, te midden van de werken van Leda Bourgogne, Nora Turato en Evelyn Taocheng Wang. ‘Aan tafel met Vleeshal!’ wordt georganiseerd in het kader van het Vriendenprogramma, ter viering van de Vleeshal en haar achterban. Niet-Vrienden of toekomstige Vrienden zijn ook van harte uitgenodigd. Schuif aan bij het diner voor €40 (Vrienden of toekomstige Vrienden) of €50 (niet-Vrienden).

Aanmelden kan vanaf nu via [email protected]

Vleeshal POPPOSITIONS
19.04 – 22.04.2018

Brussel

In 2015 is Vleeshal gestart met haar nomadische programma, als een verlenging van het bestaande tentoonstellingsprogramma in Middelburg. Sindsdien ging Vleeshal samenwerkingen aan met Art Rotterdam, Amsterdam Art Weekend en het Spring Performance Festival, waar performances en werken van onder meer Les Trucs, Oceans Academy of Arts (OAOA), Simone Forti en Freddie Mercado werden getoond.

In april 2018 zal Vleeshal voor het eerst deelnemen aan POPPOSITIONS met een solopresentatie van de Zweedse kunstenaar Andreas Arndt (1983). POPPOSITIONS, in 2012 opgericht als tegenhanger van de “mainstream” kunstbeurzen, is inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende alternatieve beurs voor hedendaagse kunst in Brussel. De zevende editie, getiteld ‘In Watermelon Sugar’, vindt plaats tijdens Art Brussels.

AGENDA (roteer scherm voor mobiele versie)
25.02, 14:00

04.03, 12:00
10.03, 19:00

23.03, 19:00
14.04, 17:00

19.04 – 22.04

So You Don’t Get Lost in the Neighborhood #16: Jorieke Rottier, Vlissingen
Gratis rondleiding, Vleeshal Markt
Publieksprogramma Show Personality, Not Personal Items, Vleeshal Markt
Aan tafel met Vleeshal!, Vleeshal Markt
Opening solotentoonstelling Andrea Eva Györi, Vleeshal Markt
Vleeshal POPPOSITIONS, Brussel

Lees ook:Vleeshal: Show Personality, Not Personal Items
Lees ook:Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’
Lees ook:Terugblik Nieuwjaarsreceptie De Vleeshal
Lees ook:Steun de Vleeshal Benefietdiner!
Lees ook:Traumatized Lemo in De Vleeshal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>