Mantelzorgwaardering

DOMBURG - Woont u op Walcheren en krijgt u door ziekte, psychische- of lichamelijke beperking hulp van één of meer mantelzorgers? Dan kunt tot en met 30 april de mantelzorgwaardering aanvragen. Mantelzorgers zijn mensen uit uw netwerk, zoals familie, buren of vrienden. Ook als u in een zorginstelling woont, kunt u de waardering aanvragen.

Wanneer komt u in aanmerking voor de waardering?

  • u langer dan 3 maanden mantelzorg ontvangt
  • uw mantelzorger(s) dit bij elkaar opgeteld meer dan 8 uur per week doen
  • de hulpvrager op 30 april 2018 ouder is dan vier jaar.

Hoe vraagt u de waardering aan?

Als u zelf niet in staat bent om deze aanvraag te doen, mag iemand anders dit voor u doen. U kunt de waardering aanvragen via de website: www.mantelingwalcheren.nl
U kunt ook bellen naar (0118) 553 530 zodat een medewerker van Manteling het digitale formulier samen met u invult. Ook voor vragen kunt u bij Manteling terecht.

Let op! Voor het invullen heeft u gegevens als naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, BSN-nummer en IBAN-rekeningnummer nodig van de hulpvrager. Ook van de mantelzorger(s) zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer én mogelijk een e-mailadres nodig.

Hoe gaat het verder?

Binnen vier weken na de aanvraag ontvangt u een bevestiging. Bewaar deze totdat u de waardering heeft ontvangen. Geen bevestiging ontvangen? Bel dan naar Manteling telefoonnummer (0118) 553 530.

Eind juni wordt de mantelzorgwaardering van € 100,00 voor de gemeente Veere op de bankrekening van de hulpvrager gestort. Die kan dit naar eigen inzicht verdelen over zijn of haar mantelzorger(s).

Lees ook:Verras uw mantelzorger
Lees ook:Mantelzorgwaardering
Lees ook:Mantelzorgwaardering!
Lees ook:Mantelzorgwaardering!
Lees ook:75 euro voor mantelzorger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>