Westerscheldetunnel tolvrij

TERNEUZEN - De Westerscheldetunnel is vandaag, zaterdag 24 februari tolvrij. Ook kunt u vandaag gratis bovengronds parkeren in het centrum van Terneuzen.

Gratis parkeren is komende zaterdag moge­lijk op alle betaalde, bovengrondse parkeer­plaatsen. Het geldt niet in de parkeergarages Oostkolk, Theaterplein en Schuttershof en op plaatsen voor vergunninghouders.

Tolvrije zaterdagen
Aanstaande zaterdag is het ook tol­vrije zaterdag. U kunt dan gratis door de Westerscheldetunnel. De andere tolvrije zaterdagen dit jaar zijn 14 april, 8 september, 27 oktober en 24 november. Op deze dagen is de Westerscheldetunnel precies 24 uur lang tolvrij. Bovendien kunt u op deze dagen gratis bovengronds parkeren in het centrum van Terneuzen.

Lees ook:Westerscheldetunnel tolvrij!
Lees ook:Zaterdag tolvrije Westerscheldetunnel!
Lees ook:Tolvrije zaterdag en gratis parkeren in Terneuzen!
Lees ook:Tolvrije zaterdag!
Lees ook:Tolvrije zaterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>