Gratis parkeren

HULST - In de binnenstad van Hulst mag elke eerste zaterdag van de maand gratis worden geparkeerd. De eerstvolgende zaterdag waarop dat geldt is zaterdag 3 maart. Die dag moet niet worden betaald in de Hulster binnenstad.

De  zaterdagen waarop niet moet worden betaald zijn: 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.

Het toekennen van dagen waarop gratis kan worden geparkeerd in de Hulster binnenstad is onderdeel van het parkeerbeleid. Dat beleid werd in 2016 door de gemeenteraad van Hulst vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders kan twaalf dagen per jaar aanwijzen waarop er gratis kan worden geparkeerd. Dit gebeurt in overleg met Ondernemersorganisatie Hulst Vestingstad.

Lees ook:Gratis parkeren Hulst
Lees ook:Gratis parkeren
Lees ook:Gratis parkeren
Lees ook:1 april gratis parkeren
Lees ook:Gratis parkeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>