Inloopspreekuur leefbaarheid Rilland

RILLAND – De gemeente Reimerswaal heeft afgelopen najaar de inwoners van Rilland gevraagd mee te denken over het verbeteren van de woon- en leefomgeving. Hierop zijn veel reacties ontvangen. Een gemeentewoordvoerder: “Een groot aantal van deze reacties zijn door ons uitgewerkt in verschillende actiepunten.

Op dinsdag 27 februari a.s. tussen 09.30 uur en 11.30 uur zijn medewerkers van de gemeente aanwezig in het Zorgcafé in de Nieuwe Vliedberg om aanvullende ideeën of suggesties in ontvangst te nemen of om antwoord te geven op vragen over uw wijk of buurt.

Meer informatie? Neem dan contact op met Catrineke van den Dikkenberg van de gemeente Reimerswaal via 14 0113.”

Lees ook:Het Zorgcafé!
Lees ook:Bushalte Yerseke opheffen?
Lees ook:Nationale Molendag
Lees ook:Samen werken aan meer veiligheid op bedrijventerrein De Poort Rilland!
Lees ook:Rilland weet ‘t speciaal voor mantelzorgers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>