Regiobijeenkomst ZMf

GOES – De ZMf houdt dinsdag 27 februari een regiobijeenkomst Bevelanden. Tijdens de regiobijeenkomst wil de ZMf met inwoners van Bevelanden praten over lokale ontwikkelingen die natuur, milieu en landschap beïnvloeden. De avond is openbaar, dus ook toegankelijk voor niet-leden van de ZMf.

Tijdens de avond worden de plannen van de ZMf voor 2018 toegelicht. Bezoekers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen waar tijdens deze regiobijeenkomst over gepraat kan worden. Dit kan door vooraf een e-mail te sturen naar [email protected]

De regiobijeenkomst wordt gehouden in Taart & Tafel, Vlasmarkt 8 te Goes en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel graag even aanmelden, bij voorkeur via de website van de ZMf: www.zmf.nl  (zie agenda).

Lees ook:Regiobijeenkomst ZMf !
Lees ook:Verras eens een mantelzorger!
Lees ook:ADRZ: Diabetescafé Bewegen anno nu!
Lees ook:Mantelzorgers en vrijwilligers: bedankt!
Lees ook:Mantelzorgers ontbijten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>