Schone Schelde: Kaloot opruimen

HEINKENSZAND – “Schone Schelde: de jaarlijkse actie waarbij we schoon schip langs de oevers van de Schelde proberen te maken is zaterdag 3 maart”, meldt een woordvoerder van de gemeente Borsele. “We willen dan weer met zoveel mogelijk vrijwilligers aangespoeld afval opruimen langs de oevers van de Westerschelde en de Oosterschelde.

In Borsele gaan we opruimen aan de Kaloot, zowel bij de inlaat als de uitlaat. We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats aan de Europaweg en gaan zo’n 2 tot 3 uur opruimen. Helpt u ook (weer) mee? Meldt u zich dan aan via duurzaamheid onder vermelding van: uw naam en het aantal personen. Kent u mensen die wellicht ook mee willen helpen? Deelt u deze uitnodiging dan gerust!

Baarland

Het strand van Baarland zal in de week van 26 februari weer op worden gespoten. Het strand is die week en de periode daarna gesloten voor publiek in verband met gevaar van drijfzand. We kunnen zaterdag 3 maart daarom niet opruimen op en rond het strand van Baarland.

Schoon Zeeland

Op  de website van schoonzeeland vindt u een overzicht van alle lopende projecten en acties tegen zwerfafval. Ook vindt u hier informatie over hoe u zelf een actie kunt organiseren en welke opruimmiddelen u daarvoor via Schoon Zeeland kunt lenen. Samen houden we Zeeland mooi en schoon.”

Lees ook:Zwerfafval opruimen!
Lees ook:Zwefafval opruimen!
Lees ook:Opruimactie stranden!
Lees ook:Opruimactie Schone Schelde!
Lees ook:Kom in actie voor een Schone Schelde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>