Discovery, Eurosport, TLC en ID terug

MIDDELBURG – De zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID zijn sinds vandaag, donderdag 1 maart, terug bij het Zeeuwse DELTA. De tv-provider heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux.

Ludolf Rasterhoff, CCO DELTA: “Goed nieuws. De zenders van Discovery Networks Benelux zijn vanaf 1 maart terug in ons digitale zenderaanbod. We weten dat een deel van onze klanten er echt naar uitkijkt om de mooie documentaires, series en grote sportevenementen weer te kunnen bekijken. Daarom zijn we bijzonder blij dat we nu tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen.”

Allemaal digitaal
Alle digitale klanten van DELTA ontvangen vanaf 1 maart de zenders Discovery, Eurosport en TLC. Omdat in 2018 de volledige overstap wordt gemaakt naar digitaal kijken en luisteren, voegt DELTA de zenders alleen toe aan het digitale aanbod. Bovendien ontvangen klanten die met een DELTA-smartcard tv-kijken of via DELTA Interactieve TV ook de zender Investigation Discovery (ID).

Pluspakket
Ook in het Pluspakket (een extra digitaal zenderpakket) worden vanaf 1 maart zenders toegevoegd. Het gaat om Animal Planet, Eurosport 2 en Discovery Science.

Zenderaanbod en nieuwe kanaalnummers
Vanwege de toevoeging van de Discovery zenders in het digitale Standaardpakket én in het Pluspakket veranderen de kanaalnummers. Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de zenderwijzigingen en deze uitgebreide informatie staat ook op: www.DELTA.nl/zenderwijziging.

Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:Zenderwijzigingen DELTA TV: Eurosport en Discovery verdwijnen
Lees ook:Wat verandert er op de buis bij DELTA?
Lees ook:DELTA: Gesprekken Discovery leveren niets op
Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>